A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A https://upsoo.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Weboldal használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvények szerinti megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

Az upsoo.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

Ez lehetővé teszi, hogy az upsoo.hu megszűnjön a korlátozások bármelyikének megsértése esetén. Felmondás esetén a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú.

3. Jogi nyilatkozat

Az upsoo.hu weboldalán található összes anyag „ahogy van”. Az upsoo.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb garanciát érvénytelenít. Továbbá, az upsoo.hu nem vállal semmilyen kijelentést a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy egyéb módon az ilyen anyagokkal vagy a jelen Webhelyre hivatkozott webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

Az upsoo.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely az upsoo.hu weboldalán található anyagok felhasználásából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha az upsoo.hu vagy a Weboldal meghatalmazott képviselője értesítést kapott szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

Az upsoo.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. Az upsoo.hu nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az upsoo.hu előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. Az upsoo.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

Az upsoo.hu nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott oldalak mindegyikét, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt oldalak tartalmáért. Bármely hivatkozás jelenléte nem jelenti azt, hogy az upsoo.hu jóváhagyja az oldalt. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

Az upsoo.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldalára vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

Az upsoo.hu Webhellyel kapcsolatos bármely igényre a hu törvényei az irányadók, tekintet nélkül a kollíziós rendelkezésekre.